‘Verpleegkundige’ zegt op radio dat het aantal gevaccineerde patiënten enorm toeneemt, luister naar de reactie

Er gebeurde vannacht iets opmerkelijks op de radio toen ene Maarten inbelde in de extra vroege ochtendshow Gaan! op NPO Radio 1. “Wij zien in het ziekenhuis de afgelopen weken een enorme toename aan gevaccineerde patiënten,” zei Maarten, die claimde CCU-verpleegkundige te zijn.

radio

“Gevaccineerde, zei je?” vroeg presentator Ruben van Haften. “Ja, juist gevaccineerde patiënten die spijt hebben dat ze gevaccineerd zijn als haren op hun hoofd,” antwoordde de verpleegkundige.

“Uit onderzoek blijkt dat de zogenaamde D-dimeren – en wij kunnen dat ook meten – enorm gestegen zijn in het bloed. En dat zijn juist de mensen die gevaccineerd zijn. Hun immuunsysteem blijkt permanent te zijn aangetast door het vaccin,” lichtte hij toe.

 

 

Enorme toeloop

“We zien een enorme toeloop, ook van gevaccineerde collega’s,” voegde de verpleegkundige toe. “Ik ben het zelf gelukkig niet.

Van Haften onderbrak hem: “Wacht even, want dat is natuurlijk niet bewezen wat je nu zegt.” Maarten reageerde: “Dat is wel bewezen.”

Myocarditis

“Het vaccin is getest en is veilig bevonden,” beweerde Van Haften. De verpleegkundige zei dat de media ons dat willen doen geloven.

Maarten kon nog net vertellen dat het aantal patiënten met myocarditis, een ontsteking van de hartspier, enorm is toegenomen, voordat hem opnieuw de mond werd gesnoerd: “Maarten, wat je nu zegt is allemaal niet bewezen.”

© Copyright (c) NineForNews.nl

Robin de Boer

© www.ninefornews.nl

 

Reacties 4

De Theorist op wo 13 oktober 2021 15:30

Lachwekkend gewoon hoe hij wordt afgekapt! Wat een een pannenkoek die dj.

Lachwekkend gewoon hoe hij wordt afgekapt! Wat een een pannenkoek die dj.
Marieke84 op wo 13 oktober 2021 15:36

Echt niet te filmen 😂

Echt niet te filmen 😂
Tinus op wo 13 oktober 2021 17:36

Linkse schaapjes 😴

Linkse schaapjes 😴
spacecees op do 14 oktober 2021 08:12

Doorzichtig als gebakken lucht

Doorzichtig als gebakken lucht
Gast
za 16 oktober 2021

COM_EB_IFRAME_COOKIE_AGREE_CONTENT

Laatste bezoekers